lördag 13 juli 2013

Efterlängtad sovmorgon!


Louise Hoffsten - från hennes konsert på Luleå Hamnfestival i torsdags kväll. En konsert där hon verkligen levererade!!! Johan och jag var en sväng på Hamnfestivalen igår kväll också - då vi både fick njuta av ösigt "tunggung" i Bluestälten i form av "Lady sing the blues" (ni ska definitivt lyssna på dem om ni får chansen!!!) följt av Frank Ådahls skönsång i Stadsparken.

Jag fick en sanslöst efterlängtad sovmorgon idag... vilken avrundades med en lika sanslöst uppskattad (Earl Grey-) tekopp på säng! När jag sedan kom ut på altanen för att säga "Godmorgon!" till hönsen kom de alla springande med entusiastiska utrop: "GODMORGON MATTE!!!" (Eller, möjligen, "GE OSS NÅGOT GOTT!!!)

Nu har jag både lagat ett av Láras (tyvärr otvättade) exemtäcken samt rensat ett avlopp och kan konstatera att det senare inte alls var lika ofräscht som det första... Och inte var det avloppet som efterlämnade den obehagliga lukten på mina fingrar... en lukt som verkar bita sig fast trots att jag tvättat händerna hur många varv som helst sedan dess... Nu snurrar exemtäcket i alla fall i tvättmaskinen (borde kanske skickat med mina händer också...?!) ...och jag avundas inte dem som jobbar på reningsverket idag och måste ta emot det smutsvattnet... Note to self: definitivt återgå till den goda vanan att ALLTID tvätta ett exemtäcke INNAN jag börjar laga!!!

Efter denna veckas rivstart på jobbet efter semestern behövde jag verkligen helg och avkoppling nu!!! Samt tid och f f a ork att pyssla på med ett och annat smått här hemma (förutom trasiga exemtäcken och avlopp). Som att uppdatera bloggen t ex! På eftermiddagens program står förståss en sväng till lycko-Láran också! Den stackarn har bara blivit riden två dagar hittills denna vecka - tala om Láramisshandel...!!! (Och självklart inte alls nyttigt för matte heller!)

Inga kommentarer: