onsdag 12 juni 2013

"Anna har hittat en hare!"


Visst är "vår" lilla harpalt SÖT??!!



Han eller hon har tydligen bosatt sig under vår lekstuga - så om man kommer allt för nära är det dit "palten" springer och gömmer sig. Men förvånansvärt snabbt brukar han/hon dyka upp igen - så även om man inte kan kalla den tam så är den ändå förvånansvärt orädd för att vara en hare!

I kväll fick jag hämta hästtransporten igen från Sävast Maskin. Så bra det känns att jag ÄNTLIGEN har "alla rätt", d v s riktigt bra dragbil, riktigt fin hästtransport och dessutom ett körkort som tillåter mig att köra detta ekipage - nu också med två hästar i! För att fira nya körkortet har jag beställt snygga dekaler till min Láralimousin - ska självklart lägga upp en bild så snart jag fått dem på plats också!!!

Lára själv har vilodag idag. Det är så intensivt på jobbet nu inför semestern (jobbar sista dagen redan nu på fredag!!!) så att hämta hem hästtransporten fick bli tillräcklig kvällsaktivitet för mig. T v får den stå kvar här hemma - så får den följa med till Mariebäck igen i helgen. (Planerar visserligen att rida på fredag, men då åker jag direkt från jobbet till stallet så då funkar det ju inte att ha med transporten.)

Inga kommentarer: