onsdag 22 maj 2013

Tävlingsförberedelserna går inte enligt plan...


Härlig utsikt  från gamla Gäddviksbron, när jag körde hem från stallet i lördags kväll!

Och tyvärr har jag bara ridit en enda gång sedan dess... Mycket på jobbet i kombination med stökig sömn har gjort att jag inte orkat... I kväll ska jag ha möte med en bostadsrättsförening som är kund i banken, så därför ska jag inte vara på jobbet förrän efter lunch. (Får ju inte ha någon övertid eftersom jag har sjukersättning.) Förhoppningen var därför att jag skulle hinna till stallet på förmiddagen idag, men när jag tillslut både lyckats ta mig ur sängen och sedan också "fått igång" kropp och hjärna insåg jag att det skulle bli för tight om tid... Synd att ridkläder inte är OK "dresscode" på banken, då kanske jag hade hunnit!

Nåja, min häst är ju alltid i toppform (även om hon egentligen skulle ha behövt bli riden mer för att inte bli så överladdad på tävlingen att hon glömmer bort mig som sitter på ryggen...) Men det viktigaste måste ändå vara att "toppa" min egen form så gott det går - d v s vila om jag behöver vila! Men, men, vi  åker ju till tävlingen för att ha ROLIGT - och det har man ju alltid med min Lára!!!

Sov dåligt även i natt och när jag låg där och snurrade insåg jag plötsligt att jag helt glömt bort att köpa tävlingslicens!!! Det första jag gjorde när jag stigit upp i morse (hm... förmiddags...) var därför att försöka logga in på SIF:s hemsida för att göra detta. Tala om panik när sidan inte gick att öppna utan det bara kom ett felmeddelande!!! Men en stund senare fungerade den som tur var - så nu har jag licensen trots allt! Så korkat att glömma detta... jag blir alldeles tillräckligt nervös inför tävlandet som det är ändå!

Inga kommentarer: