måndag 22 april 2013

Idag lever jag på "gamla meriter" från i helgen!!!


Här kommer en första ridbild från helgens Atlikurs! Tyvärr har jag inga bilder från den fantastiska söndagen, för då jobbade Johan. Men på lördag var favoritfotografen på plats i Mariebäck! Och den dagen var ju verkligen inte fy skam heller - vilket mitt belåtna leende på bilden ovan kanske visar?!

Idag har Lára vilodag medan matte fortfarande svävar på moln och LÄNGTAR till i morgon när planen är att Lára och jag ska repetera helgens övningar. Tyvärr säger väderprognosen att dagens hårda vindar dessutom ska kompletteras med regn i morgon... hoppas kroppen ändå håller för ridning!

Ett extra frågetecken avseende min dagsform i morgon kommer av att jag och min sjukgymnast idag utsatte min kropp för ytterligare en omgång träning på crosstrainer. Den här gången höjde vi dessutom träningsdosen. Förra gången testade jag 4 + 4 minuter, med 1 minuts "skrittpaus" där emellan. Idag blev det istället 4 + 5 minuter (fortfarande med lägsta belastning och jag fick dessutom uppmaningen att minska tempot för jag var ju som vanligt alldeles för överambitiös och ville alldeles för mycket...) Efter denna höjning av träningstiden med en hel minut undrar jag nu om jag kan kalla mig vältränad?!

Efteråt blev det en lååång stund i bastun, för att ge kroppen bästa möjliga förutsättningar att hantera träningen. Nu efteråt känns det ändå endel både i SI-leder och alla muskelfästen på höfterna... men blir det inte värre än så här är jag VÄLDIGT nöjd! Och armarna fick ju faktiskt träning också - utan att jag blivit sämre i mina onda händer (ännu i alla fall)!!!

Inga kommentarer: