tisdag 22 januari 2013

Avkoppling i kubik på Issimo Suites!



Idag har vi verkligen gått ut stenhårt: ett första dopp i poolen direkt efter frukosten och sedan har vi tillbringat hela förmiddagen på en solterass med hänförande utsikt ut över havet och den branta, regnskogsbeklädda sluttningen mellan oss och stranden. Resten av dagen planerar vi att hålla samma höga tempo...


Utsikt från hotellet mot Manuel Antonio Parque National (på andra sidan viken.)

Allt som uppladdning inför morgondagens besök i nationalparken här i Manuel Antonio. Den öppnar kl 07 och vi tänkte hänga på låset så att det inte hinner bli så varmt. Dessutom har man större chans att se vissa djur innan det hunnit komma så mycket folk. Fast med aporna är det visst tvärt om: ju mer folk desto fler apor. Och de är enligt uppgift experter på att stjäla folks matsäck... Värsta sortens ficktjuvar tydligen!


Issomos "Royal Suite"



Vår svit är inte så tokig den heller!



Vi har visserligen inte egen pool, men denna jacuzzi!


Och hotellets allmänna pool är helt OK! Jag tror aldrig vi varit mer än två par där samtidigt heller. (Totalt har Issimo bara 10 rum (sviter) varav så det är ingen trängsel här direkt. Dessutom åldersgräns 18 år, så det är vääääldigt lugnt och avkopplande!)


Har idag fått nytt mejl från Eva med rapport om Lara. De har hunnit med flera ridturer med den numera lagade sadeln. Skönt att höra att lyckohästen mår bra! Tydligen har det varit ovanligt bra väder hemma också, för att vara under vår vintersemester. Förra året var det minus 30 nästan hela tiden vi var på Nya Zeeland och i Sydney så Lara fick stå ut med att ha långledigt hon också. Men nu har de alltså hunnit med ett flertal ridturer, trots att Eva jobbat i Gällivare flera vändor. Hon kommer att åka upp dit igen i slutet av veckan, men innan dess parkerar hon min bil ute på flygplatsen så att den väntar på oss när vi landar! Snacka om service!!!

Inga kommentarer: