söndag 2 december 2012

1:a Advent!!!



Arkivbild från 2010 - i år har vi bara knappt 2 cm snö ännu... Men sol verkar det bli i år också! Och alla de som hävdar att Gammelstads Kyrkby är allra vackrast vintertid har ju inte helt fel...! Och frågar ni mig så är 1:a advent verkligen en av decembers absoluta höjdpunkter!

Idag ska vi till länsresidenset för att välkomna Norrbottens nye landshövding när han bjuder på adventsfika! (Jo, det är nyordning - den tidigare landshövdingen hade alltid trettondagsfika. Jag lyckades få tag i biljetter för ett par år sedan och vi bjöd med Eva och en kompis till henne. Och Johan får fortfarande något drömmande i blicken när han tänker på de hembakta wienerbröden... Verkligen klockrena i hans HCHF-diet dessutom!!! I år lyckades Eva få biljetter och "bjuder tillbaka"!)

För ytterligare lite stämning kommer ännu en "favorit i repris" - som Johan filmade här uppe vid kyrkan 3:e advent förra året:



Lára får stå ut med vilodag idag, trots det fina vädret. Förutom landshövdingen prioriterar jag besök i kyrkan i eftermiddag, med förhoppning om att få både höra och sjunga MASSOR av de underbara adventssångerna!

Trevlig första advent!!!


1 kommentar:

MalinS sa...

Det samma! Jag firar den med ett besök på Hasseludden :)
kram!