onsdag 31 oktober 2012

Leg medryttare


Jag och Eva på Vindurtävlingen i Skellefteå i höstas.


Hittade ovanstående bild och tyckte den kunde passa bra för att illustrera dagens inlägg, eftersom det är leg medryttare Eva Lindström som ridit Lára idag. Hon hade Emelie med sig, som fick låna Gabriel för lite höstlovsridning. P g a halkan valde de att rida upp bakom bommen och när skogsvägen tog slut fortsatte de upp på kalhygget och följde några olika stigar i skogen. Mest skritt men även endel tölt. Ett riktigt lösgörande och muskeluppmjukande ridpass alltså - perfekt för Lára efter helgens ridkurs!!!

I morgon är det äääääntligen min tur att rida igen!!! Då är planen att repetera samlad skritt och övergångar till tölt, för att förhoppningsvis hitta tillbaka till känslan från kursen i helgen. Om inte kroppen (eller vädret) sätter käppar i hjulet ska jag även rida fredag, lördag och söndag. Så nog ska jag hinna "rasa av mig"! 

Idag passerade jag åter simhallens ångbastu på väg hem från jobbet. Välgörande med värmen!!! När jag stretchade i bastun kunde jag konstatera att jag inte på långa vägar var det superstela kassaskåp som försökte sig på samma stretchövningar i måndags... det går åt rätt håll alltså! Får se om jag dessutom hinner med några fler bastubesök innan veckan är slut. 

Inga kommentarer: