måndag 22 oktober 2012

Give me a break - PLEASE!!!

Efter jobbet idag åkte jag till däckfirman som förvarar våra vinterdäck och fick äääääntligen "vinterskor med broddar" även på min bil! (Blev dock först liiiite sur över den gubbtjuv nr 1 som lyckades tränga sig före mig i kön så att jag fick vänta nästan 30 minuter extra trots bokad tid... Och sedan liiite mer sur på den gubbtjuv nr 2 som parkerade i vägen när jag skulle köra in bilen däckfirmans lokaler och inte tänkte flytta på sin bil trots att jag sa till honom...  Sensmoral: det finns alldeles för många "gubbtjuvar"!!!)

När jag så körde därfrån upptäcker jag att bromsarna på bilen inte längre fungerar som de ska... :-O En varningslampa tändes på instrumentbrädan och texten "Bromsfel - omedelbar service" kom upp... Detta precis när både däckfirman och Volvo hunnit stänga sina telefoner för dagen... :-(

Hade det inte varit för gubbtjuv nr 1 hade jag ju faktiskt kommit därifrån en halvtimma tidigare - och därmed haft chans att få tag på någon som kunnat hjälpa mig... Det blir att slänga sig på telefonen direkt de öppnar igen i morgon kl 07.00. Och nu säger jag bara: "Give me a break - PLEASE!!!"


Inga kommentarer: