onsdag 17 oktober 2012

"En morgon när jag vaknar är hela världen vit...!"


I morse hade jag mer "tur när jag tänkte" än igår - så det blev bussen till jobbet. (Skulle dock bara in till Luleå idag.) Minusgraderna visade sig nämligen ha stannat kvar över natten, så gårdagskvällens och nattens snö låg faktiskt kvar. Ljust och fint blev det - men väääldigt halt förståss... Med denna utsikt från busshållplatsen finns det väl ändå inte så mycket att klaga på...?!

Busslinje nr 9 startar i Kyrkbyn och här bor ju inte så många. Därför blev jag vääääldigt förvånad när bussen dyker upp och visar sig vara så full att folk redan står i gången - detta trots att det t o m är en dragspelsbuss! :-O Det visade sig att jag - för första gången - lyckats hitta av en skolbussvariant som istället startar borta i Rutvik. Alla högstadie- och gymnasielever därifrån åkte alltså i bussen, förutom alla dito från Kyrkbyn. Tala om att man drog upp medelåldern... och jag konstaterade att så där många Kånken-ryggsäckar har jag definitivt inte sett sedan jag själv gick i mellanstadiet i slutet på 70-talet. Men allt kommer ju tillbaka - förr eller senare...!!!

Kroppen kändes betydligt mer "knackig" igen i morse...antar att det var en kombination av gårdagens busväder och anspänningen under de ca 4 timmarna bilkörning. Och när jag sedan fick ståplats i bussen monterade någon illvillig typ knivar i bäckenlederna... Framme på jobbet ringde jag därför Rosenday Spa och fick boka en tid för Resonansbehandling efter jobbet. Eftersom jag efter en ganska jobbig höst varit betydligt bättre igen efter behandling nr 2 tänkte jag att det var bäst att inte vänta för länge med behandling nr 3. Förhoppningsvis skulle jag på detta sätt kunna "mota Olle i grind".

När jag skriver detta sitter jag "nykokt" framför tullikiivin under en filt. Blev väldigt frusen efter behandlingen den här gången. Fast själva behandlingen kändes ännu varmare än sist. Men tydligen kan man reagera lite olika från gång till gång. Det blir nog att lyssna på ljudbok resten av kvällen och stoppa huvudet under vingen extra tidigt!






Inga kommentarer: