måndag 29 oktober 2012

Att göra en kvinna lycklig!


Lára och jag pustar ut efter söndagens första ridlektion. 

(Ett första bildbevis på att Johan var i Mariebäck på söndag!) 

Jag vaknade tidigt i morse - vilket säkert både berodde på tidsomställningen och att jag hade för ont i kroppen för att ligga kvar i sängen. Men efter en lång, varm dusch kändes kroppen betydligt mer samarbetsvillig igen. Och vad gör väl "lite" ont när man fått uppleva en sådan fantastiskt lärorik kurshelg med sin fantastiska häst??!!

Eller, för att citera kloka Erika som glädjestrålande kom ut från ridbanan efter en av sina lektioner i helgen och utropade: "Så lätt det är att göra en kvinna lycklig!!!" Och jag håller med fullständigt - det är ju bara att ordna ridkurs för en av världens skickligaste instruktörer!!!

Effekten av morgonens dusch blev förståss inte så långvarig, men efter jobbet satsade jag på simhallens ångbastu där jag "kokade" mig läääänge och i två omgångar samt stretchade ordentligt. Oerhört välgörande!!!

I kväll har jag sedan gjort en första grovgenomgång av de ca 1400 bilder Johan fotade igår. Det återstår endel sorterande... men det kan ju vara lämplig sysselsättning i morgon kväll - särskilt om vi får den snöstorm som SMHI utfärdat klass 1-varning för. (Vilket säkert också har del i att min kropp värker idag...)

Lára har förståss välförtjänt vilodag efter helgen. Hade inte först inte riktigt bestämt om hon skulle få vila även i morgon eller om jag skulle erbjuda Eva att rida. Men blir det snöstorm så blir det vilodag. 

Inga kommentarer: