onsdag 5 september 2012

Utan Ruzzle en hel kväll...

Nej, jag har ju inte smartphone ännu (för ingen av dem på marknaden har ännu haft en kamera som kunnat konkurrera med den jag har.) Så jag kör med "Är man tillräckligt smart själv klarar man sig med en dumbphone!" Men så testade jag att spela Ruzzle med några kompisars barn i sommar och fastnade totalt för detta ordspel! I o m att vi har en Ipad så har jag kunnat spela på den. Men i kväll är Johan iväg på fotosession med sin kompis Nicke och då har han tagit Ipad:en med sig... Utan Ipad/Ruzzle en hel kväll försmäkta jag i detta hus, alltså... :-O  :-O

Den sista tiden har jag även av många andra anledningar känt att smartphonens inträde i mitt liv kommit allt närmare... och detta förstärkte definitivt den uppfattningen! (Så nu väntar jag väl egentligen bara på att få möjlighet testa en modell som enligt envisa rykten ska lanseras under hösten för att se om dess kamera är tillräckligt bra...)

Edit: När min syster hörde om min prekära belägenhet konstaterade hon snabbt att Johans agerande säkert grundar sig på rapporten som kom nyligen om kvinnor och spelberoende. (Själv säger hon sig definitivt vara i farozonen sedan jag lurat ner även henne i "Ruzzle-träsket" och vi är ju släkt...) Och när hon sa det blev det ju uppenbart att hon har rätt! Johans: "Jag ska åka iväg och fota med Nicke i kväll" var ju en hur krystad bortförklaring som helst, för han tycker ju inte alls det är kul att fota! ;-)

Edit 2: utmana mig gärna i Ruzzle - jag heter "Reykur" där!

1 kommentar:

Download Ruzzle apk sa...

inagen 3Your hair is just gorgeous!!! I have tried several of you styles. Thanks for the tips.