torsdag 13 september 2012

Hot stone-massage!!!


"Kyrkbyns SPA" har stängt för vintern sedan i söndags kväll. Timingen visade sig vara rätt - för samma natt fick vi vår första nattfrost. I början av veckan, när jag hade mkt värk, saknade jag dock badet förståss...




Men som tur var finns det SPA-anläggningar som har öppet även på "vintern"!!! Så idag fick jag njuta av Hot stone-massage, en av mina riktiga favoriter!!! Framöver är jag väldigt intresserad av att dessutom testa Resonansbehandling med infrarött ljus - tydligen ett MYCKET effektivt sätt att värma upp kroppen. Och värme blir jag ju alltid bättre av! När jag försökte förklara för Johan vad jag läst om hur det fungerar sa han: "Som en induktionshäll fast för kroppen alltså!" Och det var ju en ganska bra sammanfattning! Precis som Hot stone- massagen (men till skillnad mot induktionshällen) är den dessutom avdragsgill friskvård! Man kan köpa 10-kort på Resonansbehandlingen, men jag ska för säkerhets skull börja med en enstaka behandling för att se hur min kropp reagerar på den först. 

Hönsen fick vara ute igen i kväll. Och jag passade på att rensa ogräs - för det kommer definitivt att vara MYCKET svårare att motivera sig till det när hönsen flyttat hem igen. Det blev ett mindre berg av ogräs inne i deras bur, så nu kommer de verkligen ha mycket att "jobba med" i morgon. Ja, antagligen +nda till pð lordag! Om ni undrar över den sista meningen så råkade jag komma åt snabbkommandot för att ställa om till isländskt tangentbord...! 

Det var inte helt lätt att få hönsen att gå tillbaka in i buren igen ikväll, men väl där kröp de nästan direkt in i hönshuset för att stoppa huvudet under vingen. Att vara ute i vida världen på det här viset verkar ge sådan intensiv stimulans att de behöver "göra kväll" tidigt! Det ska föresten jag också göra. God natt!

Inga kommentarer: