fredag 15 juni 2012

Slapparhönor och supertöltare!



Det är uppenbarligen riktiga slappar-hönor vi har! Men det är skönt att de börjar verka mer trygga!

När jag inte trodde att den här jobbveckan kunde bli mer hysterisk - så blev den just det... Men jag överlevde även denna dag - och efter jobbet hade jag tid hos sjukgymnasten på vårdcentralen för lektion nr 2 i Basal kroppskännedom. PRECIS vad jag behövde!!! Hann sedan vila en stund i vår härliga "gungstol" på altanen innan det var dags att svänga förbi jobbet igen för after work. Vi började kvällen utomhus i solen på taket - härligt! Jag blev dock inte så långvarig - skulle ju till stallet efteråt för att rida och kvällsfodra.

Har inte kunnat rida i kortärmat många gånger i år... men nu i kväll gick det faktiskt bra! Det blev ännu ett pass på ridbanan för att repetera Atli-kursen. Under uppvärmningstraven kom jag på att det blev väldigt mycket bättre ordning på min ofta ganska fladdriga ytterhand om jag höll den mot Láras hals. 

Var riktigt, riktigt nöjd med vår samlade skritt! Och sedan lyckades vi även prestera riktigt, riktigt trevlig samlad tölt! I vänstervarvet kände jag verkligen hur jag satt i "uppförsbacke" och i högervarvet blev det bensprattel också! Och det var förståss ingen slump att den häftiga tölten kom när vi lyckades bra med samlade skritten. För, som Atli alltid säger: "kvalitén på den samlade skritten avgör kvalitén på tölten!" 

Efter det kraftfulla töltarbetet krävdes det en hel del trav innan Lára kändes riktigt avslappnad igen. Och hon fick dessutom skritta på lång tygel en bra stund för ytterligare nedvarvning. Atli skulle nog varit riktigt nöjd om han sett oss i kväll! 


Inga kommentarer: