fredag 25 maj 2012

Mot Vindurtävlingen!!!

I eftermiddag bär det av ner till Skellefteå och Ragvaldsträsk! Lycko-Lára och jag ska samåka med Kristin och Funi. Väl på plats får Lára sedan dela hage med Sylvias Hremsa och Elisabeths Tildra. Även Madde och Penni ska vara med - så vi är alltså ett helg gäng som ska försvara "Mariebäcks färger"! Dessutom blir det ytterligare några Miduriter på tävlingen - som tydligen har rekordstort deltagande i år!

I kväll hoppas jag också för första gången få chansen att prova rida Lára ett helt varv på ovalbana i ökad tölt - det skulle ju onekligen vara bra att ha gjort det i alla fall en gång innan vi rider uttagningen på lördag! Så här långt känns det i alla fall mest kul att vi ska prova att rida öppen klass - trots att vi inte haft möjlighet att träna inför det som vi borde. Hur det än går så är jag övertygad om att vi kommer att lära oss massor på kuppen!

Får se om jag återkommer med en rapport i kväll efter provridningen av banan, eller om det blir först efter morgondagens uttagningar. Håll nu alla tummar!!!

2 kommentarer:

MalinS sa...

Två tummar hålles hårt här för er!

Anna sa...

TACK!!! Och som du kan se av de nyare inläggen gick det jättebra - tack vare hållna tummar!