söndag 6 maj 2012

(Nästan) helt hästfri helg



När årets extremt lynniga vårväder gav oss en "rak höger" i form av snöstorm på lördag morgon kändes det inte helt fel att sätta sig på ett plan ner till Stockholm! "Utan jacka-väder" och blommande körsbärsträd i Kungsträdgården kunde jag definitivt stå ut med!




Ingen lätt uppgift för mobilkameran att fånga körsbärsblommornas skönhet p g a den LJUSA himlen... Johan och jag har på vår "to do-list" att något år åka till Kyoto (Japan) när körsbärsträden där blommar. Det ser jag verkligen fram emot!!!

Helgens begivenhet innebar tyvärr att jag missade "hästgängets" överraskningsfest för Sylvia som fyllt 40 år... Och visserligen skulle jag komma att ha riktigt trevligt, men det blev ju alldeles för lite hästprat för min del... bankens VD visade sig ha skrämmande kunskapsluckor på det området...!!!




Dock var det inte en totalt hästfri helg: den här turkiska hästen fanns faktiskt i Kungsträdgården...




...tillsammans med denna svenska "kusin"!





Eftermiddagens program började med båtfärd på en av Waxholmsbåtarna...





Båtfärden bjöd på många vackra vyer!






Här skulle vi tillbringa eftermiddagen och kvällen! Först några timmars konferens i tegelbyggnaden och sedan middag i det vita tältet till vänster, vilket står ute på en pir.





Fantastisk utsikt från min plats vid bordet! Det här var tredje gången jag fick uppleva denna sorts festlighet, under mina hittills 21 år i banken. (De tidigare två gångerna har det dock varit i Umeå resp Piteå.) Det vore kul att få chansen någon gång till innan pensionen! (Rent statistiskt finns det i alla fall chans - jag har ju faktiskt 21 år till på mig!) 

Inga kommentarer: