onsdag 16 maj 2012

After work, before ride



Sitter i vår nya, härliga stol/gunga/enmanshammock på altanen när jag skriver detta - och det är faktiskt för varmt för att dricka te...  Hårda tider m a o! ;-)  (Och då har jag ändå inte alls så varma kläder på mig som kvällen när bilden ovan togs.)

Idag skulle jag egentligen sluta jobbet redan kl 11.30, vi har förkortad arbetstid till 14 dagen före Kristihimmelsfärdsdag och jag jobbar ju inte heltid. Men p g a en kund blev det två timmars övertid för mig... men det var en av våra allra viktigaste kunder, så då gör det ju inget. (Tur bara att jag inte lovat lunchfodra - då hade hästarna varit upprörda över dröjsmålet! Kan riktigt se för mig hur Lára hade stått längst fram vid grinden och stampat uppfodrande med ett av frambenen!)

Hade endel små trädgårdsprojekt planerade för dagen - men tror att jag skjuter upp dem till i morgon. Återstår alltså att räkna ut vid vilken tid jag behöver åka hemifrån för att hinna rida och pyssla med Lára innan hovslagaren kommer kl 18. Vi var egentligen bortbjudna på middag till några kompisar ikväll, men när hovslagaren kallar får Johan åka bort ensam. Ja, ni andra hästägare vet ju hur det är: hästen kommer alltid först!


Inga kommentarer: