torsdag 12 april 2012

Guddottern Fendi på besök!



Idag fick vi fint främmande till Kantorsvägen: Fias underbart söta barbet-valp Fendi! Verkligen en helt bedårande liten lurvtuss!!! Jag skojar om att jag är hennes gudmor, eftersom det faktiskt var jag som kom på vad hon skulle heta. 






Fendi hälsar på "gudmor". Hennes kennelnamn var Chloé (hela kullen är uppkallad efter olika parfymer eller modeskapare), men det är ju ett namn som är ganska svårt att ropa... Så jag föreslog Fendi, vilket ju både är namnet på en parfym och en modeskapare. Uppenbarligen är hon oerhört intelligent också - för hon började visst lystra till sitt nya namn på en gång!





Finns det ingen gräns för hur söt man kan vara???!!! Eller, vad jag egentligen menar: Gudmor upp i dagen!!! (I alla fall har vi båda "krokar" i håret!!!) När jag åkte från jobbet idag sa jag: "I kväll ska jag försöka stjäla en valp!" Tyvärr lyckades det inte - den här gången... men vi får väl se nästa gång jag får chansen...! ;-)





Jag kanske kan få hjälp av Molly?! Hon tycker det är jobbigt att ha fått en "lillasyster"... som både är ganska besvärlig och som dessutom tar all uppmärksamhet! Får snacka ihop mig med henne om en kidnappningsplan! ;-)

Inga kommentarer: