måndag 19 mars 2012

Stretchat lagom

Eva har ridit Lára idag, men jag har inte fått någon rapport ännu så jag vet inte ifall de fick rida min och Sylvias "långrunda". Kanske kan det t o m ha blivit en extra lång runda, ifall jag inte lyckades förklara vägvalen över kalhygget tillräckligt bra...!

Matte har istället tränat i varmvattenbassängen på CityRehab. Välbehövligt och välgörande! Är också mkt nöjd över att jag den senaste veckan faktiskt lyckats stretcha min mkt stela bröstrygg LAGOM mycket. I o m att den är så stel - och jag därför får så ont i ländryggen - brukar jag annars alltid råka ta i för mycket, (vilket inte är särskilt svårt i mitt fall)  så att jag får ont av stretchingen istället. Men denna vecka har jag alltså klarat balansgången!  Men om ryggen faktiskt är lite bättre nu så är axlarna desto sämre... kan aldrig låta bli att fundera över VARFÖR... vad jag gjort för något "dumt" som medfört mer smärta. Men tyvärr behöver det ju inte vara något speciellt alls... smärtan kan minsann dyka upp helt på egen hand...

Hoppas bara kroppen sköter sig bra nästa vecka - för då ska Sylvia och jag åka till Umeå för att både rida kurs och premiärtävla gaedingakeppni. SPÄNNANDE!!! Förhoppningsvis får Lára sitt första tillfälle att träffa "släkten" också - d v s min släkt. 

Inga kommentarer: