måndag 20 februari 2012

Utdrag ur Láras dagbok

26/1

Mattes flyg hinner inte ens lyfta från Kallax innan medryttaren sitter i sadeln. Hon går ut hårt! Vi är på en härlig långtur, drygt 1,5 timme. (Det är bara för att jag inte hittat något hov-vänligt tangentbord som jag inte tagit över mattes blogg medan hon är på semester, utan får vara så här hopplöst omodern med dagbok...)

28/1

Matte har just kommit fram till NZ och Eva är redan här tredje gången... Idag red vi till vänster i korsningen vid sjön och passerade Petnäsvägen innan det bar av hemåt igen. (River av sträckan på 1 timme och 15 minuter. Men det hade förståss gått snabbare om jag fått välja hastighet själv!)

31/1

Såg fram emot att träffa favorithovslagaren idag och kolla in vinterns skosortiment. Men tyvärr var han sjuk...

1/2

Trots att vi inte setts på två dagar verkar Eva mest intresserad av att småprata med Sylvia medan hon smörjer mina mungipor med vaselin. Jag passar på att ge henne ett ordentligt nyp i pekfingret så att blodvite uppstår. En bra påminnelse om att det är MIG hon ska ha fokus på! Alltid ska man behöva uppfostra dessa människor...!

19/2

I eftermiddag landar matte i Luleå igen. Medryttaren fjäskar och pysslar lite extra efter ridturen, hon är väl orolig att vi inte får ses lika ofta nu när matte kommer hem. Med min dragningskraft, charm och strålande personlighet är jag ju lätt beroendeframkallande!

/ Världens bästa Lára


Inga kommentarer: