måndag 27 februari 2012

Pre Atli

Fortsatte min "pre Atli-träning" på ridbanan idag, med till största delen samma övningar som igår: sidföra i skritt på volt - ett steg i taget, rygga runt ridbanan, lååångsam tölt med massor av små volter - omväxlande höger och vänster. Samt under skrittpauserna träna på att korta och länga tyglarna utan att hon börjar springa. Det mesta kändes rätt bra! F f a när jag lyckades fokusera och vara riktigt noggrann - hon avslöjar mig ju direkt när jag slarvar minsta lilla.

Sedan insåg jag att vi inte tränat samlad skritt sedan jag kom hem från semestern - verkligen hög tid att ta tag i saken innan helgens kurs!!! Ja, det var vad jag tyckte alltså. Lára tyckte - inte helt oväntat - däremot att det var HELT onödigt... och hon gjorde sitt bästa för att övertyga mig om saken... Men matte gav sig inte så lätt och på slutet gick det lite bättre. Men det är tur att vi har morgondagen på oss också - så vi hinner friska upp minnet lite mer!

Härligt att vi så snabbt går mot allt ljusare tider! Idag hade det faktiskt inte börjat skymma när jag släppte Lára i hagen igen för att åka hem. Men sedan gick det i o f s fort - när jag bytt om och satte mig i bilen tyckte jag det fanns anledning att använda helljuset.


Inga kommentarer: