fredag 20 januari 2012

På hästfronten intet nytt...



Démantur visar upp sig för Lára - han känner förståss igen en snygg tjej när han ser henne! Fast ska man vara ärlig är han en VÄLDIGT vidsynt kille - han kom så gärna med skamliga förslag till Feykir också... Och det trots att Feykir egentligen var alldeles för slank för att vara "Diamantens" typ...  För allra mest upphetsad har han nämligen blivit vid de tillfällen när någon riktigt överviktig vallack varit på besök på gården! 


Lára har drabbats av vilovecka... Igår jobbade Johan första dagen på en vecka, efter att ha legat däckad hemma i influensa med feber, muskelvärk och migränliknande huvudvärk. Och ni vet ju hur illa det är när en karl är riktigt förkyld... ;-) Tyvärr tog jag över stafettpinnen och har nu legat hemma i sängen två dagar. (Ja, förutom en liten utflykt till vårdcentralen igår då.) Jag kände redan tidigare i veckan att något var på gång, så det blev ingen ridning i onsdags heller utan direkt hem för att vila efter jobbet. Tur att Eva red Lára i tisdags i alla fall!

Är ju illa om jag skulle behöva slösa bort hela helgen utan ridning... men jag MÅSTE vara frisk till veckan, så det är väl bara att lyssna på kroppen och ge den tid. Som vanligt. Men det är alltid lika TRIST att inte få bestämma över sitt eget liv! Och jag tycker nog att eftersom jag har en sjukdom jag måste dras med hela tiden borde jag väl få stå över influensor och magsjukor och sådant?!

Inga kommentarer: