tisdag 17 januari 2012

Kallt som i södra Sverige!!! :-O



Kippy & Démantur myser - i lördags.

Idag var det däremot inget mysväder... visserligen bara runt -5 grader, men VÄLDIGT dimmigt och fukten fick kylan att krypa "genom märg och ben"... Så där kallt som det brukar vara i södra Sverige alltså... På min 25 minuters lunchpromenad hann jag bli rejält frusen, trots vinterjacka, halsduk och handskar! 

När jag var på väg tillbaka till banken var det en väl påbyltad kvinna med hund som hejade på mig. Kände först inte igen henne, men när jag tog en närmare titt under mössa och kapuschong så kändes ansiktet väldigt bekant. Det var en av de tidigare eleverna på Sylvias ridskola, så vi brukade träffas i stallet i samband med hennes ridlektion. Om jag minns rätt red hon i tredje gruppen på onsdagarna. Och nu berättade hon att hon uppskattar min blogg och läser den varje dag! Verkligen jättekul att höra att jag kan vara en länk till "hästlivet" för någon som f n är hästlös! 

Eva har ridit Lára idag och rapporterade att det hade gått bra. Lára hade inte varit lika fånig som sist hon red, så nu var hon åter en favorit! Vi har ju så fantastiskt ridunderlag nu! Men Eva konstaterade att man känner sig lite "fången på vägen" då de STORA plogvallarna gör att man inte kan rida ut i skogen någonstans.... Man skulle ha haft "tumme" med den som plogar så hade man kanske kunnat beställa en lucka i plogvallen på strategiskt ställe där någon av våra skogsrundor börjar...


Inga kommentarer: