måndag 5 december 2011

Effekten av tröstshopping...



...ska inte underskattas! Förra veckan, när Johan var på Sveriges bästa SPA (Cape East i Haparanda), jag låg hemma i magsjuka och DET INTE ALLS VAR SYND OM MIG tog jag till lite shoppingterapi! Resultatet blev ett par ridbyxor som de ovan, Pikeur Lugana, mina absoluta favoriter!

Perfekt passform, superstretchigt material som inte ger veck och skav oavsett hur varmt det är, SNYGGA.... sammanfattningsvis: de optimala ridbyxorna! Mitt första par (grå) köpte jag på en konkursutförsäljning för mer än 10 år sedan, jag har använt dem hur mycket som helst och de är fortfarande lika fina! Sedan dess har jag alltid hållit ögonen öppna efter sådana till nedsatt pris. Men i o m att det är en sådan basmodell brukar de aldrig komma på REA...

Men vid ett tillfälle när Häst & Fritid hade superrea fanns det ett enda par Lugana, marinblå och i min storlek...! Jag slog till direkt förståss! Och så förra veckan, när jag behövde det som bäst, "snubblade" jag över en internetbutik där det var rabatt! Idag kom paketet  så detta inlägg skriver jag iförd ett par supersnygga, svarta Pikeur Lugana!!!

En fördel med shoppingterapi via internet är föresten att den har effekt BÅDE när man gör sitt fynd OCH när man sedan får hem paketet! Helt enligt läkarfruns ordination m a o!

Lára har ledigt igen idag. Men matte har i alla fall orkat jobba - definitivt ett steg i rätt riktning! Det är risk att svarta madam får vilodag i morgon också... men på onsdag ska i alla fall Eva rida.

Edit: såg föresten att det varit mer än 100 träffar här sedan igår - TACK alla för att ni läser!!!

Inga kommentarer: