onsdag 30 november 2011

Regnet piskar mot rutorna...



Lånar en bild från Sylvias Facebook för att illustrera dagens inlägg. Så här ser - egentligen vita - Loppan ut idag! :-O  Nu förstår jag varför folk brukar bära runt sådana där små i handväskan! ;-)


Stormvindarna har hela natten skakat vårt hus - och nu på förmiddagen har vinden dessutom kompletterats med regn... om man nödvändigtvis måste vara sjuk så är det ju inte den sämsta dagen att behöva hålla sig inomhus i alla fall... Men typiskt för Eva, som ska rida Lára idag... hon borde ha fått låna min Woodfieldrock!

Själv hoppas jag att jag nu är på bättringsvägen. Igår gick det fortfarande lite si och så att äta något... men nu har jag nyss för första gången ätit något idag och än så länge - peppar, peppar - har inte magen protesterat. Tror ändå det är en fördel att vara LCHF:are när man har magsjuka. I o m att kroppen redan är inställd på "fettdrift" så kan den ju alltid plocka från reserverna man har på kroppen - så man blir inte riktigt lika allmänpåverkad bara för att man inte äter. Men det förutsätter förståss att man kan dricka - vilket jag hade problem med första dagen.

Kollegorna på jobbet har i alla fall ivrigt tagit sig an mina kundbokningar hittills i veckan och flera gånger försäkrat att jag inte alls behöver ha någon brådska tillbaka... undrar varför?! Det kan väl inte bero på bacillskräck?! ;-)

Själv har jag ägnat senaste dagarna åt att lösa några mord i Sundsvall tillsammans med Jonas Moströms kriminalkommissarie Johan Axberg och hans kollegor. Det var den sjätte och senaste boken i serien - med en riktig cliffhanger så jag hoppas verkligen att han skriver för fullt på bok nr 7!!! (Helt suveränt att man via bibblo.se kan lyssna på streamade ljudböcker på datorn, bara m h a sitt lånekort och en kod!!!) Nu är bara frågan vilken bok jag ska välja härnäst... Något tips? (Helst kriminalroman.)

Inga kommentarer: