måndag 31 oktober 2011

Redo för ridning?!


Från 24nyheter.se


Man kan kanske förledas att tro att detta är en hockeyspelare, men i själva verket är det Eva som tagit på all den säkerhetsutrustning man behöver för att göra i ordning Lára i stallet! ;-)  Många använder säkerhetsväst när de rider, men för oss är det stora riskmomentet inte att ramla av utan att sadla och borsta! ;-)


Det är Eva som ridit Lára idag, men jag har inte fått någon rapport om det ännu. Men de har säkert haft en härlig ridtur, för det har varit så fint väder idag!

Själv var jag på Cityrehab och gjorde mitt träningsprogram i bassängen efter jobbet. Hade varit frusen hela dagen, trots att jag t o m hade torgvantar på mig inne på banken! :-O Så jag hade verkligen lääängtat efter den varma bassängen! Tyvärr visade det sig vara ovanligt kallt i vattnet - BRRR! Särskilt illa för mig som har ett så lugnt och försiktigt träningsprogram... Men bastun efteråt var varm och skön i alla fall!

Har föresten lyckats uppnå en ovanligt stor rörlighet i bröstryggen, för att vara jag. Vilket min annars nästan alltid överansträngda ländrygg tackar för genom att göra mindre ont den också. Det är så väldigt lätt att ta i för mycket när jag stretchar bröstryggen, så att jag "överanstränger" den och får mer ont istället. Den senaste veckan har jag gjort olika stretchövningar för ländryggen ofta, och uppenbarligen har jag lyckats göra dem tillräckligt försiktigt. 

Inga kommentarer: