lördag 29 oktober 2011

En riktig favorit!




Jag har en riktigt, riktigt suverän ridtröja som verkligen blivit den stora favoriten i höst! Det är en polotröja från Ullmax som heter "supersoft" med mjuk microfiber på insidan och tunn, fin merinoull på utsidan. Den är inte bara mjuk och skön, utan också tunn och smidig så att den lätt ryms under andra tröjor/jackor. Och tack vare ullen värmer den mycket bra trots att den är så tunn.

Har förståss köpt den via Midurs försäljning av Ullmax-kläder. Tyvärr hittar jag just nu ingen bild där den syns bättre än så här... Men här kan ni se den på Ullmax hemsida. Jag har unisexvarianten, som jag har länkat till. Nu i höst har det även kommit en damvariant av den, samt ett helt underställ i samma material. (Fast underställströjan har inte polo, som min har.)

Bland nyheterna i höst finns även ett par short pants i samma suveräna material. Jag ska definitivt köpa sådana! Jag tycker alltid man blir kall om rumpan när man rider... och något så här tunnt och smidigt måste ju vara perfekt att ha under ridbyxorna! När jag tänker efter ska jag köpa två par - så jag har ett par att använda vid andra tillfällen också. Ni kan se dem HÄR.

Nu måste jag kolla med Midurs ordförande Katarina Lindgren om det är hon som har Ullmax-väskan just nu, så att jag får beställa. Gör det du också! (Man kan även beställa via länk på Midurs hemsida, men kontakta hellre Katarina. För om man köper via den som har väskan blir det större förtjänst för Midur.)

Inga kommentarer: