måndag 24 oktober 2011

Anna plaskar och Lára traskar



Hittade en fin bild på Lára från Vindurtävlingen!

Idag har Eva fått njuta av lyckohästen - de hann med en 1,5-timmesridtur med både muskelbyggarskritt i skogen och "bränna ur systemet"-galopp. Tror de var lika nöjda båda två! Några broddar i Láras skor blev det dock inte idag. Eva hade hört från säker källa (de som har ansvar för halkbekämpningen av landningsbanan på Luleå Airport) att det kommer att vara plusgrader några nätter till, så vi sparar lite på broddarna. De far ju så illa när det är lerigt... Förhoppningsvis klarar vi oss utan dem till nästa måndag, då har Eva lovat att skruva i dem när hon rider nästa gång. Och sådan hjälp tackar ju inte den här skröppliga kroppen nej till!

Skröppliga kroppen har istället för ridning ägnat sig åt sin andra sjukgymnastik idag, nämligen bassängträning på Cityrehab. Verkligen en skön känsla efteråt, när kroppen inte alls stretar emot lika mycket i alla rörelser! 

Innan bassängträningen hann jag in en sväng på Häst & Fritid och köpte snowgrips. Det är visserligen bara fyra veckor sedan Lára skoddes sist så det dröjer ju lite innan det kan vara dags för dem. Men jag tänkte att det är lika bra att förbereda sig redan nu. För är det något man kan vara säker på är det ju att det blir vinter förr eller senare. Och väntar man till dess snön kommit kanske alla snowgrips är slut! Sist hade Lára dessutom nött bort tåkapporna på båda framskorna redan efter knappt 8 veckor och fortsätter hon med det tempot är det ju inte allt för länge innan det är dags igen.  

Inga kommentarer: