torsdag 22 september 2011

Tvättas 40 grader?!

När jag skrev gårdagens blogginlägg snurrade exemtäcket i tvättmaskinen. Det var verkligen i STORT behov av tvätt! På väg hem från stallet spred det en allt annat än fräsch lukt i bilen... Och när jag kom hem ville jag inte lägga ifrån mig det någonstans utan bar det - med utsträcka armar för att inte få det mot kläderna - direkt ner till tvättstugan där det åkte in i tvättmaskinen. 

När jag lite senare på kvällen gick ner för att hänga det tvättade täcket på tork upptäckte jag att det inte BARA var täcket som hamnat i tvättmaskinen...




....även bilnyckeln hade blivit tvättad! :-O  :-O  Johan skruvade upp delen med sändaren - där det förståss hade blivit fuktigt - för att den skulle få torka över natten. Men till vår förvåning och glädje så fungerade den faktiskt igen idag! Men för säkerhets skull vill jag ändå säga: "Don´t try this at home!!!"

Visst har jag en fin islandshäst på nyckeln, föresten?! Den vann jag och Feykir på en Vindurtävling för ett par år sedan! Finaste Feykir.... oj, vad jag saknar honom... TUR att jag har Lycko-Lára, annars hade jag nog grävt ner mig ordentligt...

Idag skulle vi ha ridit lektion men ihållande ösregn i Mariebäck gjorde att vi ställde in. Kändes riktigt skönt faktiskt! Jag sov så dåligt i natt och det var dessutom meningen att jag skulle rida ovanligt sen lektion idag, vilket skulle stöka till det med min sömntablett... Dessutom blev det ju ridning istället för vilodag igår. Så jag tycker inte Lára kan klaga allt för mycket på att hon tvingas ha vilodag idag. Men det kommer hon förståss att göra ändå - blir antagligen extra protester i morgon... Hon är verkligen "a girl with an attitude!!!" Men har man så fantastiska ridegenskaper som hon har så blir det där andra bara charmigt på något sätt! 

Inga kommentarer: