torsdag 8 september 2011

Trevligt med sällskap!

Idag var det dags för torsdagslektion - trodde jag. Men det visade sig att lektionerna var inställda p g a att Sylvia har fullt upp med att förbereda helgens gårdsloppis. Hela kyrkan är full av prylar! Så vad skulle jag och Lára hitta på då? Jo, vi hade så tur att både Sussie och Kristin dök upp, så vi fick rida ut med sällskap! Det var lääänge sedan sist!

Vi red bort till korsningen vid sjön och Lára kändes förståss riktigt upplivad av att ha de andra hästarna med. På hemvägen, när jag ville samla henne lite mer i tölten, studsade hon på stället i sin iver att springa. Men det hela resulterade i en hel del bra "muskelbyggartölt" och även en sekvens med "bogarna upp och bensprattel".

Hade som vanligt tänkt avsluta med att låta henne sträcka ut framåt, nedåt i trav. Men hon var alldeles för "i gasen" för att det skulle vara möjligt... istället blev det först mer tölt, innan hon tillslut lugnade sig så pass att vi kunde få hyfsad trav i alla fall.

Fick erbjudande av Sylvia att vara med på ett hörn på loppisen i helgen, ifall jag har några hästprylar att sälja. Medan Lára mumsade kraftfoder gick jag igenom mina saker i Mariebäck och nu ska jag ge mig i kast med det jag har här hemma. Ett mycket bra tillfälle att rensa upp lite!

Så för alla er som läser detta: missa inte Sylvias gårdsloppis i Mariebäck i helgen! Lö-sö 10-16. Kaffe och våfflor kommer att säljas också! 

2 kommentarer:

MalinS sa...

Ah, synd att det är lite långt att åka (samt att jag är i linköping i helgen), hästloppis är kul!

Anna sa...

Jo, det är lite långt mellan Linköping och Luleå! Hoppas du får en trevlig helg!

Tyvärr missar jag själv loppisen - ska till Stockholm över helgen. Men jag hoppas MÅNGA andra kommer - det är ju inte BARA hästgrejor heller, utan MASSOR av andra saker så det finns säkert något för alla. Johan kanske åker dit för att äta våfflor t ex!