måndag 5 september 2011

Rivstart!




Så här glad blir man när man har en Lára! Här är hon iklädd "segertäcket" som jag valde efter vår andraplats i T5. Ska fixa en bild på henne där hon även har på sig den matchande grimman. Johan tog tyvärr aldrig någon sådan i går, så min mobilkamera får göra en insats.

Oj, vad jag har varit mör i kroppen idag... och TRÖTT, trots att jag i natt faktiskt för första gången på en dryg vecka fick sova hela natten. Hade tid i CityRehabs bassäng kl 17 och när jag åkte från jobbet undrade jag verkligen hur jag skulle orka med det. Men jag hann hem och vila en timme och sedan kändes det inte riktigt lika oöverstigligt. Och så här efteråt är jag jätteglad att jag tog mig iväg, för det var mycket som behövde mjukas upp och stretchas i den här kroppen!

Här om kvällen sammanfattade jag den dryga månad som jag och Lára haft tillsammans nu. Det har varit en riktig rivstart! Vi har hunnit med två tredagars Atli-kurser, två ovalbaneträningar och två tävlingar. Samt lektioner på torsdagarna för Sylvia förståss. Men nu är ju vår korta och intensiva tävlingssäsong över, så framöver ska vi ta det lite lugnare.

Fast vi ska ju inte lägga av med träningen - det är ju nu det verkligen börjar, när vi helt kan fokusera på att återställa de muskler hon tappat under "mamma- ledigheten" samt helst även bygga ännu mera av den varan. Till min hjälp kommer jag ju att ha torsdagslektionerna för Sylvia. Och redan i oktober är det föresten Atli-kurs igen. Så nog kommer vi att vara aktiva även fortsättningsvis - men jag har tänkt att vi ska hålla oss hemma i Mariebäck ett tag i alla fall!

Idag har Lára i alla fall vilodag. Och det kan faktiskt bli så även i morgon. Men det är mest för mattes skull i så fall, Lára själv skulle nog inte vilja ha några vilodagar ö h t ifall hon fick välja. 

Inga kommentarer: