onsdag 14 september 2011

Nu har jag bevis!

Oj, oj, oj - det här börjar BRA!!! Alla fyra svenskar red felfritt i den första klassen på EM. Vilket faktiskt  innebär att Sverige ligger på tredje plats, efter redan OS-klara Frankrike och Tyskland! Bättre kunde det ju inte börja!


Själv har jag i kväll hämtat ut ett rek från Svenska Islandshästförbundets avelskansli, med Láras pass där ägarbeviset uppdaterats med mitt namn. Så nu är hon min officiellt också, lyckohästen!!! Är SÅ ridsugen, men har tvingat mig själv att vara hemma i kväll. I morgon em och kväll ska jag nämligen på Norrlandsfondens 50 årsjubileum i tjänsten och det gäller nog att ladda för att den här skröppliga kroppen ska orka... Då missar jag ju veckans ridlektion också.... som tur var kan Eva rida lektionen istället. Får erkänna att jag annars skulle ha haft väldigt svårt att överlåta en lektion till henne, de är ju så roliga! Så på sätt och vis är det ju faktiskt bra att den här krocken uppstod. För självklart är det ju optimalt om även hon får tips på hur Lára ska ridas!  

5 kommentarer:

Adina sa...

Hej Anna! Eftersom du inte har facebook kan du inte få tag på denna informationen så jag sprider vidare den här istället! :)

Den 25 september är det islandshästens dag och då tänkte vi att alla som vill får ta med sig hästen till Sylvia för en gemensam ridtur :) Ta med en väska med fika så kan man stanna efter vägen och fika lite. Den utsatta tiden för ridturen är just nu 11.30 :) Hör av dig till mig om du har frågor :)

MalinS sa...

...dags för Anna att skaffa facebook *nickar ivrigt* ;)

Anna sa...

Vilken trevlig idé, Adina! Blir ju genast nyfiken på var vi ska rida!

Men det var ett fasligt tjat om det där Facebook...!!! ;-)

Adina sa...

Jag har inte riktigt bestämt mig vart vi ska rida än, men jag har bett Madde & Sussi hålla koll efter jägare i helgen och fråga om vi får rida upp till galoppbacken för dem mitt på dagen. Det borde gå. Annars kanske vi tar oss en mysig tur ända in i alviksträsk och tillbaka :)

Anna sa...

Det är fint att ta till vänster vid sjön, rida förbi den och sedan ta in höger där det är ett gäng brevlådor. Vid stora sandtaget. Där går en MYSIG väg med massor av sommarstugor! Dessutom gränsar det till naturreservatet vid Bälingeberget, så där är ingen älgjakt. Fritt fram att rida i skogen alltså!

Jag kommer troligen att "överlåta" min plats på detta evenemang till Eva.