tisdag 6 september 2011

Blod, svett och glädje!



...kan det innebära att rida!

Matte behövde vilodag idag - så Lára fick "ledigt" för andra dagen i rad. Är fortfarande rejält trött efter helgen, men det känns lite bättre i kroppen ändå. Fick dessutom ridsår på insidan av båda knäna i söndags, så även för dem är det nog bra med lite tid till läkning. Sprayade med sprayplåster igår morse för det inte skulle göra så ont när byxorna skavde mot såren.

Idag hade jag istället klänning och nylonstrumbyxor på jobbet. Inte så smart, skulle det visa sig... när jag i kväll skulle ta av strumbyxorna visade det sig att de fastnat i sprayplåstret på höger ben - TROTS att jag tog på strumpbyxorna ett helt dygn efter att jag sprayade. Så när jag tog av mig strumporna följde stora delar av den skorpa som hade hunnit bildas med... INTE skönt! Får satsa på Compeed-plåster till i morgon. För då vill jag absolut rida igen!!!

I morgon ska jag också skicka in Láras pass och ägarbevis för att jag ska registreras som hennes ägare hos SIF (Svenska Islandshästföreningen). Har inte kunnat göra det tidigare eftersom jag behövt ha passet tillhands för att få tävla. Ska samtidigt skicka in Feykirs registreringsbevis med intyg om att han är avlivad. Sorgligt, men känns ändå bra att få det gjort. 

Inga kommentarer: