lördag 17 september 2011

Ääääääntligen helg!

Det har varit en MKT intensiv start på hösten för mig. Förutom Atlikurser dessutom två tävlingshelger och förra helgen i Stockholm. I o m att jag egentligen behöver använda helgerna till att vila för att orka kommande vecka (samt träna/rida förståss - för smärtlindringen) så har jag verkligen "tullat på reserverna" den senaste tiden...

I torsdags dessutom firande av Norrlandsfondens 50 årsjubiléum. I o m att de som regionalt riskkapitalbolag är värdefull samarbetspartner för oss på banken så var det viktigt att vara med där. De bjöd på intressanta föredrag från kl 14 på em och sedan ett program som i alla fall pågick fram till midnatt. Själv gick jag hem kl 22. Inte jättesent, men tyvärr för sent för att jag skulle kunna ta den sömntablett som normalt ger mig hyfsad sömn i alla fall. (Vaknar fortfarande många gånger/natt även om jag tagit tabletten, men brukar inte behöva ligga vaken i timtal utan somnar då om ganska fort.) Men sömntablett vid 22.30 ger garanterad "jetlag" dagen därpå så det var inte att tänka på. Var så trött att jag hoppades kunna sova ändå. Men värken såg till att det blev många vakna timmar... Tur att min chef är förstående för att jag i de allra flesta fall står över så´na här kvällsaktiviteter just av denna anledning!

Men jag överlevde ändå gårdagen. I går kväll blev det sömntablett på vanlig tid, somnade strax efter 21 och i natt blev det bara de där korta vakna stunderna. Så när jag vaknade kl 08 i morse hade jag lyckats samla ihop riktigt många sömntimmar totalt. Även om de tyvärr blir lite "ineffektiva" p g a att jag vaknar ideligen. Och insikten att jag har en helt ledig helg, då jag kan vila precis så mycket som kroppen vill är UNDERBAR!

Har kvällsfodringen i stallet idag (hästarna togs in från betet här om dagen så nu är det fodringar som gäller igen) så jag åker inte och rider förrän efter  en tidig middag. Alltså kan jag nu se fram emot många avkopplande timmar med ljudbok i orangeriet och/eller ute i trädgården i solskenet! Och mååånga koppar av det underbara Earl Grey-te som jag specialbeställt från Storbritannien. Gissa om jag behöver denna "batteriladdning"??!! 

Inga kommentarer: