måndag 22 augusti 2011

POFF!

När jag kom hem i söndags kväll och precis slagit igång datorn sa det "poff" och sedan var den helt död... Så nu måste det alltså bli en ny. Johan har i o f s redan tidigare luftat önskemålet att köpa en MacBook Air till sin fru. (Nej, jag erkänner - det var jag som kapade hans Facebook den gången!) Men alla ev misstankar att jag på något sätt skulle ha sett till att datorn nu gick sönder vill jag genast dementera. För i så fall hade jag definitivt sett till att säkerhetskopiera först! Nu försvann bl a bilder från sista kvällen med Feykir - bilder som jag definitivt hade velat ha kvar... *snyft!*

Nu antar jag att de bilderna är oåterkalleligen borta - om inte mitt datorgeni till lillebror kan trolla på något sätt. Som tur var har jag i alla fall lagt ut en av bilderna här i bloggen, så den finns ju kvar! Tv får alltså Johan och jag försöka samsas om samma dator. Just nu går det alldeles utmärkt! Vilket i o f s kan bero på att Johan är i Umeå...!

1 kommentar:

Adina sa...

Det hände mig en gång men då var som tur var hårddisken hel så bilderna gick att få tillbaka som tur var. Hoppas det löser sig!