onsdag 24 augusti 2011

Nystart!



Ja, nystart har det ju blivit för mig med "hästeriet" här i slutet av sommaren... Och nystart även här i bloggen. Ni kanske har sett att den fått ny rubrik?! "Anna Niklasson och Feykir" gick ju inte längre an... (Fast adressen får vara oförändrad, vill ju verkligen inte tappa bort någon av mina läsare!!!) Vis av erfarenheten ville jag inte ha något hästnamn med i rubriken, har upptäckt att det finns fördelar med att hålla sig mer neutral... Var ju VÄLDIGT glad att jag hade ett vitt schabrak (det på bilden ovan) som inte hade Feykirs utan mitt namn broderat. (Mitt namn står på andra sidan).


Vad bloggen skulle kallas avgjorde min lillebror: Den ska förståss heta "Lycka kan köpas för pengar!" sa han. Och så blev det! Och fr o m nu i kväll börjar jag om från noll, kan man säga. För den gamla räknaren har havererat (närmade sig 99.000 träffar sedan mitten av oktober 2007). Så nu har jag fixat en ny - även där nystart alltså!

2 kommentarer:

Madelene sa...

Hejsan!! beklagar sorgen över din häst.. Väldigt vackert inlägg du skrivit i bloggen..
Jag har ett dilemma! Jag har nu ett varmblodssto som jag måste avliva pga åldern o ett VÄLDIGT dåligt bakben.. Jag undrar om du har något telefonnummer eller mail eller någonting där man kan få kontakt med de som har hästkyrkogården där i boden..? Du skulle verkligen verkligen hjälpa mig då jag vill ta bort henne såfortsom möjligt så hon ska slippa lida!! Mvh Madelene Från Kalix..
Min mail är: Madelenealmkvist@live.se
Mobil: 076-8327532

Lili-Marie sa...

Snygg sadel ;)