fredag 29 juli 2011

Fia och jag

...hade jättemånga trevliga ridturer tillsammas i vintras, på Lukka och Feykir. (Som ju också gick under benämningen "turturduvorna" för att de var så uppenbart förtjusta i varandra.) Sedan dess har mycket hänt, Lukka har flyttat till ny matte och Feykir till de evigt gröna ängarna....





Men idag premiärred vi båda Atlikurs på våra nya hästar! Och vi red dessutom båda dagens lektioner tillsammans. Jag tycker de här bilderna blev lite roliga - skulle man inte kunna tro att vi rider en kadrilj?!




Hästarna är ju snyggt färgmatchade med varandra i alla fall!





Efter lektionen tog vi våra duktiga tjejer på en liten promenad. "Vad är det här för trams??? Ska vi inte ens springa???" undrade Lára. Fias Ljúfa (e Berserkur) tog det hela mer med ro. Tyvärr har jag inga bilder där ni kan få se mer av fina Ljúfa... utöver dessa var Johan totalpatriotisk och fotade bara mig och Lára.

Fia påminde mig föresten om ett Atlicitat: Stora problem - liten volt, små problem - stor volt. Misstänker att vi är många som tenderar att rida på större volt än vad vi egentligen har kapacitet för...!

Edit: ovan kallade jag Ljúfa för Fias nya häst. Jag menade då att det är första gången hon rider henne på en kurs. Men Ljúfa är Fias egen uppfödning, så hon har ju ägt henne i fem år nu.

Inga kommentarer: