lördag 11 juni 2011

Tack!!!



...för alla uppmuntrande ord och "hållna tummar"!!! Det värmer verkligen! Och min "pendel" har (i alla fall just nu) svängt tillbaka från förtvivlan till hopp, när jag fått flera vittnesbörd om fånghästar som faktiskt blivit återställda igen.


Feykir har haft lite mer puls ett par dagar, antagligen för att han sprungit endel i sin sjukhage i samband med att hans flock fått börja sin tillvänjning på sommarbetet. Han vill ju så gärna följa med dem förståss! Men idag kändes han åter OK.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tiden läker alla sår...jag skrev tidigare och ville bara berätta att -bli inte skräckslagen om din fina kille rätt som det är blir blockhalt och inte alls vill belasta en hov. Då är det troligen att han drabbats av hovböld. Hovböld bruka ofta komma "som ett brév på posten" hos fånghästar. Efter några dar lugnar även det sig.
Som jag tidigare sagt Ge inte upp, ha inte bråttom. Helst skall en fång häst åxå få gå barfota, rent cirkulatoriskt bättre för hovarna:).Läs, ta reda på, ring olika veterinärer. Lyck till, pussa pållen!