söndag 12 juni 2011

Blommande Luleå


Innan vi åkte ner till Skåne nyligen hade Johan pratat läääänge om att få fota blommande rapsfält. Resultatet av resan blev också ett antal riktigt fina bilder med detta motiv. Men varför gå över ån efter vatten? undrar jag, som fotat ovanstående i Luleå! Det är visserligen inte raps, om man ska vara petig, utan åkersenap. Men när det bara är den gula färgen man är ute efter så går ju detta lika bra! "Rostbollen" är ganska omdiskuterad... men jag hör till dem som gillar den!





Dessa vackra häggar växter utanför Domkyrkan i Luleå. Kolla in hur stammarna har växt... inte ens på plats är det alldeles enkelt att reda ut hur det där hänger ihop!

Har fått en ny handläggare på Försäkringskassan och så här långt verkar hon bra. Vi hade ett långt samtal per telefon för en dryg vecka sedan och i fredags fick jag ett utkast till den rehabplan som hon skrivit för mig. Där hade hon tagit mer ridningen som en rehabåtgärd! Uppenbarligen förstod hon när jag försökte beskriva hur viktig den är för mig! Dels mentalt (att även om sjukdomen begränsar mig på många sätt så kan jag fortfarande göra det roligaste jag vet). Men kanske ff a fysiskt, i o m att den erbjuder lågintensiv träning som är snäll mot min kropp och kan utföras när jag orkar, utan att begränsa mig till öppettider etc. I morgon hoppas jag att jag får tillfälle till sådan rehabträning - om jag får låna Lára igen.

Inga kommentarer: