söndag 8 maj 2011

Vilken härlig morgon!!!




Frukost vid soliga stallväggen: äggröra, bacon och Earl Grey-te, till ljudet av fågelkvitter och hötuggande hästar. Kan det bli bättre?! Knappast!!! Idag hade jag morgonfodringen på riktigt - och det var en riktigt härlig morgon! Det var 8 grader varmt redan kl 07 och i Mariebäck var det så tyst och lugnt att det nästan kändes magiskt!



När först hästarna och sedan även jag fått frukost var det dags för Feykir-pyssel. Och då fick jag sällskap av lilla Olivia!





När jag skulle mocka "sjukrutan" ropade Olivia att hon kunde hjälpa till - och så hämtade hon sin egen grep.






Kolla in handlaget - den här tjejen kommer definitivt att gå långt!!!

Pratade med Sylvia om i vilket läge man kan våga släppa ihop Feykir med hans flock igen. När det är dags att börja skritta honom ska ju hovarna vara tillräckligt stabila för att tåla lite mer påfrestning. Men frågan är hur Sleipnir, som är stf flockledare nu när Feykir är borta, kommer att reagera när Feykir kommer tillbaka... Risken är ju att Feykir kommer att behöva sätta honom på plats - och det vore ju antagligen inte så lämpligt för Feykirs hovar...


Vi kom i alla fall fram till att jag tills vidare ska utöka hans "sjukruta" så att den snarare blir en sjukhage. Fr o m nästa vecka ska jag kunna börja promenera honom och då känns det ju lämpligt att han får lite mer utrymme att röra sig på även i hagen.

Inga kommentarer: