fredag 27 maj 2011

Nedräkning - och tävlingsförberedelser





Har ridit Snarfari idag - och nu blir det inte så många fler chanser att göra det. Han är "min" i helgen, men till veckan ska Sylvia avsluta med att intensivträna honom innan han sedan åker till sitt nya hem. Jag kommer förståss att sakna honom!






Precis som senast hade jag värmt upp inför ridturen genom att promenera Feykir. Red ett kort pass även idag, tänker att jag bara ska rida så länge som jag klarar att vara riktigt aktiv. För att förhoppningsvis "nöta in" att det är så man rider! Idag blev det mest tölt - och då massor av vändningar och "ta med åt sidan". Innan dess hade jag även ridit vändningar i skritt - och så förstärkt med pisken på ytterbogen några gånger för att han verkligen skulle vara "på hugget" för de vändande hjälperna.






När jag sedan erbjöd trav fick jag kvitto på att jag verkligen fått honom att jobba ordentligt med sina bakben, för han bjöd på en mycket trevlig trav i låg form med rejält "tryck" bakifrån och kändes jättemjuk och fin!






Medan jag ägnade mig åt Feykir resp Snarfari pågick febril aktivitet med tävlingsförberedelser i stallet. Det känns verkligen konstigt att jag INTE ska med till Skellefteå och tävla - det brukar ju vara vårens höjdpunkt! Nu gäller det istället att hålla tummarna för de Mariebäckare som ska tävla: Sylvia på Démantur och Sleipnir, Elisabeth på Tildra och Adina (som tävlingsdebuterar!!!) på rutinerade Fúni! Och förståss även hålla tummarna för övriga Miduriter som ska vara med!


(Skrev tidigare att datorn äntligen börjat samarbeta igen. MEN tyvärr inte helt smärtfritt. Av någon anledning verkar den ha fattat agg mot just bloggprogrammet... Nu går det visserligen att logga in igen - men jag får göra det om och om igen för jag blir hela tiden utloggad... Övriga program verkar däremot fungera hur bra som helst. Mysko... )

Inga kommentarer: