söndag 17 april 2011

Ångbastun vann!


Det är så knäckande att jag mår så mycket sämre... det här har varit min sämsta vinter sedan 2002 och det verkar tyvärr fortsätta i samma stil... I morse var jag tvungen att ta trappan ner till bottenvåningen i etapper, för det gjorde så ont att gå... Vid 11-tiden hade jag i alla fall fått igång kroppen tillräckligt för att åka till stallet.


Red Snarfari en sväng på ridbanan och jobbade med våra vändningar i skritt och tölt. Det gick lite bättre att hålla igång tölten genom vändningarna idag - men det kan också ha berott på att jag inte lyckades vända tillräckligt snävt...


Hade med mig lunch för att äta i Josefshallen innan jag skulle åka vidare till Boden och Midurs medlemsmöte. Hade redan fått höra av Sylvia att vår klubbtävling 7-8 maj tyvärr blir inställd p g a för få anmälda. (Det har ju legat i luften ett tag - många har skadade hästar eller är justerade själva...) När jag satte mig i bilen och började köra insåg jag plötsligt att om jag istället åkte hem skulle jag precis hinna nyttja simhallens ångbastu innan de stängde för dagen. Efter en kort överläggning med mig själv vann bastualternativet och jag styrde hemmåt - det skulle ju ändå inte bli någon tävlingsplanering på medlemsmötet.


Och så här efter bastun känns det SÅ mycket bättre i min kropp - jag behövde verkligen den där ångande värmen!!! Hoppas nu det håller i sig en stund. Min period med 50 % sjukskrivning slutar idag, fr o m i morgon ska jag försöka jobba 75 %. Håll tummarna att det går bra!

Inga kommentarer: