måndag 24 januari 2011

När inte ens snösulor hjälper...


Den här ENORMA snö/isklumpen hade Feykir i hovskägget på en av bakhovarna en dag! Den var inte alldeles lätt att få loss... Alldeles för hård för att jag skulle få sönder den med bara händerna. Och vilket redskap skulle kunna fungera, utan att riskera att skada Feykir ifall jag slant? Tillslut testade jag att knacka sönder den med en hammare - och det funkade. Snösulor är verkligen suveräna - men ibland räcker uppenbarligen inte ens de till!

Idag är det inget vidare här... Sov så dåligt i natt p g a värk så jag har varit jättetrött hela dagen... Hade tänkt åka till bassängen efter jobbet - verkligen på tiden, det är tyvärr flera månader sedan sist! Men som så många gånger förr var det bara att konstatera att jag helt enkelt var för trött. Det blev raka vägen hem för att vila istället. När Johan sedan kom hem blev jag lite ompysslad - och sådant hjälper ju alltid! Men det blir definitivt att vika in hovarna extra tidigt i kväll. Om bara en timme skulle jag tro.

2 kommentarer:

MalinS sa...

Sådana där snö"kulor" brukar jag ta bort med lite hett vatten och sedan torka ordentligt med handduk.

Anna sa...

Smart tips! Det är faktiskt första gången jag sett något liknande - men skulle det hända igen ska jag absolut testa Malin-metoden! :-)