lördag 13 november 2010

God morgon, hästarna!

En sådan här tråkig dag när den grå himlen gör att det aldrig blir riktigt ljust... som ni ser gillar inte mobilkameran vädret/det obefintliga ljuset heller... fast på ett sätt tycker jag bilden blev lite kul! Feykir hann verkligen få MASSOR av päls under den vecka jag var bortrest! Och nu hade snön fått hans man och pannlugg att locka sig... sådan matte sådan häst alltså!

Hade morgonfodringen idag - och det var faktiskt första gången sedan i tisdags kväll som jag kommit mig utanför dörren (förutom "långpromenaderna" till brevlådan då - ca 5 meter...) När magsjukan tillslut gav upp (peppar, peppar!!!) kom förkylningen tillbaka i full kraft, så jag har fortfarande ett jobbigt, högt tryck i höger öra. Men jag hör ju endel med det vänstra i alla fall.

Det verkar inte gå någon större nöd på Feykir i alla fall - han är så nöjd i sin flock! När både hästarna och jag fått vår frukost borstade jag igenom hans päls ute i hagen. Då fick jag ju även tillfälle att kolla att hela han verkade OK. Skönt att det är så lugnt i deras flock! Men det blir lite spännande att se hur det går när nykastrerade Sleipnir kommer in i flocken...

Nu på onsdag kommer förester Feykir ÄNTLIGEN att få sina vinterskor!!! Så på torsdag ska jag förhoppningsvis ÄNTLIGEN kunna rida lektion igen. Det har bara blivit två lektioner för mig hittills i höst... hoppas det dröjer LÄÄÄÄNGE innan Sylvia vill ha "jullov"!

(Och ganska tur egentligen att jag är så hängig - annars skulle väl ridsuget få mig att krevera!)

Inga kommentarer: