onsdag 27 oktober 2010

Extreme makeover!


Min frissa fick som vanligt fria händer igår - och den här gången får man väl säga att skillnaden blev större än vanligt?! Efter färgning och klippning ägnade hon nämligen någon halvtimma åt att göra mitt hår rakt! Först fönade hon i evigheter och sedan använde hon plattång. Jag gillar verkligen att det blev så fantastiskt blankt! Det var dessutom kul att se Johans förvånade min "Vem är du och vad har du gjort med min fru??!" Innan han drog ut mig i garaget - förlåt fotostudion - för att dokumentera.




Tack vare den låga luftfuktigheten höll resultatet i sig till idag - så jag fick även se kollegornas förvånade miner! (Och en av dem tipsade om att jag skulle köpa en stor "torrboll" och bära med mig överallt för att undvika fuktig luft...!) Men effekten är förståss ytterst tillfällig... för några 30 minuter till att fixa håret på morgonen finns inte i min föreställningsvärld...så inom kort är förståss lockarna tillbaka. Men det var ju kul att testa livet med rakt, jätteblankt hår i alla fall!

Har dock inte bara ägnat mig åt att jobba och ha rakt hår idag - efter jobbet hann jag dessutom rida. Här kan man alltså snacka om simultankapacitet! ;-) Ett pass på ridbanan stod på schemat - och det gick riktigt bra! Det blev repetition av Atli-övningar: alltså skritt på volt och flytta ut bakdelen, samlad skritt längs spåret för att "spänna bågen från bakbenen och framåt" med övergångar till lååångsam tölt. Samt tölt i låg form på volt och längs spåret.

Av och till lyckades jag sitta på rumpan och titt som tätt även hålla om med skänklarna. Feykir pustade och stånkade - m a o han fick faktiskt jobba endel!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fint det blev! :) Imorgon eller på fredag kommer Feykir få en ny polare i hagen. / Sussi

Anna sa...

TACK!!!

Vi ser verkligen fram emot att få se och träffa din "kille"!!!