fredag 10 september 2010

Trav och galopp



De senaste dagarna har förståss inte varit de mest muntra i mitt liv... men man måste försöka fokusera på de fina minnen man har och gå vidare. Som tur var har jag ju ändå min fina Feykir!!! Han har fått ett par vilodagar - men idag blev det ridning igen.

Stubbar är bra! När jag rider i vår lilla galoppbacke (inte särskilt lång men riktigt brant) brukar jag sitta av och gå ner igen. Nackdelen med det är att det blir en stor påfrestning på SI-lederna varje gång jag ska sitta upp igen. Men i brist på pall brukar jag använda en stubbe - som den som skymtar i förgrunden på bilden. Och Feykir brukar INTE få äta när han är tränsad - men nu skyndade han sig att passa på när matte var upptagen med mobilkameran...

Var så TRÖTT idag så det blev ingen lång ridtur. Det var därför jag valde galoppbacken, för att Feykir ändå skulle få jobba lite. Längre in i skogen än så vågade jag mig inte eftersom älgjakten precis börjat...

Efter några vändor uppför galoppbacken travade vi en kort sväng mot Avan och sedan tillbaka hem igen. Feykir tyckte att han inte behövde trava i form, men med massor av högerskänkel fick vi tillslut högerbogen "på plats" och då kom formen också.

När jag kom hem somnade jag faktiskt - så trött var jag! Men nu när jag både fått sova, äta middag och dricka te är jag lite piggare igen. Så nu ska jag väl orka heja på Johan när han fortsätter ånga ner tapeter.

Inga kommentarer: