söndag 29 augusti 2010

Tomtar och troll i Feykirs värld


Inte behöver man väl ha allt för livlig fantasi för att se vad han ser?! På några igenväxta ängar finns granar som vuxit så här konstigt... gissar att det är älgar som "formklippt" dem på detta sätt!

Jag har tyvärr ingen bra dag idag... Tillslut släpade jag mig i alla fall iväg till stallet (var på väg att vända hem tre gånger under vägen - är så TRÖTT och har så ONT...) Men tillslut var jag där i alla fall. Hade bara tänkt ta in Feykir och mysa lite med honom - men det slutade ändå med att sadel och träns åkte på och vi red iväg en liten stund! Red upp bakom bommen och galopperade (Feykir har ju så skön galopp) till vändplanen. Väl där hade jag tänkt vända hem direkt, men Feykir började så ordningssamt att skritta på volt - han visste minsann vad man brukar göra när man kommit till vändplanen!

Efter lite tölt galopperade vi hem också. När vi började närma oss stallet igen satt jag av och gick - för det gjorde alldeles för ont att rida i skritt. F f a så här på hemvägen när Feykir verkligen tog ut steget. Galoppen hade i alla fall gjort mig varm i kroppen - vilket förhoppningsvis bidrar till smärtlindring senare. För Feykir var det väl inte någon särskilt ansträngande ridtur - vi var ju inte ens ute en halvtimma heller. Men han fick ändå en portion havre - som tack för att han tagit hand om sin skröppliga matte!

Träffade faktiskt Fia, Elisabeth OCH Lale i stallet idag. Det måste vara rekord! Vi hästägare verkar ha väldigt olika tider för det är nästan aldrig vi träffas... Nu till hösten kommer det ju att kännas ännu mer tomt i stallet... det är ju ingen ridskola som drar igång. Annars har vi ju varit vana vid att stallet varit fullt av folk på kvällarna, måndag-torsdag. Och sedan några gäng turryttare på helgerna. Så annorlunda det kommer att bli! Men vi som har hästar inhyrda i Mariebäck kommer att få fortsätta rida lektion för Sylvia - på torsdagkvällar - så då kommer vi ju att träffas i alla fall! Hoppas vi kan börja SNART!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Anna!
Hittar inte din mail, kan du kontakta mig på anna@simlir.se

Mvh Anna och Reykur