onsdag 7 juli 2010

Back in business!

....men VARFÖR tänkte vi inte på att ta en bättre kamera med oss???!!! Ni får tänka bort både snö och vinterpäls på den här bilden:









Idag fick Feykir ÄNTLIGEN komma ut ur fängelset - förlåt, jag menar förståss boxen! När han fått den sista omgången mediciner och jag hunnit konstatera att han inte reagerade konstigt på dessa på något vis släppte jag ut honom till flocken igen. Och vilka glädjescener som utspelade sig!!! Han varvade showtrav med galopp och små krumsprång! OJ, så lycklig han var!!!


Och sedan öppnade KG grinden ut till sommarbetet... Hästarna hade följt efter KG ner - de förstod ju vad som var på gång. Feykir låg först i täten men "blev tvungen" att vända runt och rejsa en runda till upp mot stallet, så när KG öppnade grinden var faktiskt Feykir bakom flocken. Men det tog inte många sekunder för honom att galoppera förbi dem alla i full karriär och hinna först av alla ut på betet - där han galopperade runt och gjorde fler krumsprång innan han stannade för att äta.


Det är verkligen UNDERBART att se honom pigg och kry igen! Och ÄNNU mer underbart att se honom så LYCKLIG!!! Enligt veterinärexpertisen skulle det vara OK att rida honom redan i morgon. Men jag tänker ge honom en extra dag då han bara får vara med flocken och vara ledig. Så tar vi nog en ridtur på fredag istället. Det finns ju ingen anledning att stressa på med den saken.

Inga kommentarer: