tisdag 1 juni 2010

Feykir och Lukka på kärlekssemester!


Vindurs tävlingar innebär inte bara trevlig samvaro för oss ryttare - utan även för hästarna! Det var under deras första gemensamma resa till en Vindurtävling som det tände till mellan Feykir och Lukka. Och ser man dem på bilden ovan kan man ju förstå att ingen av dem sett en vackrare häst...!!!



Varje år verkar de lika nöjda när de först får dela transport och sedan hage i Ragvaldsträsk! När de kommer hem - och får gå i olika flockar igen - brukar de gnägga åt varandra. Särskilt Lukka visar att hon saknar Feykir - han ska förståss, som alla killar, spela lite tuff så han försöker oftast hålla masken.


Idag hade jag tänkt ge mig och Feykir en skön skrittur i skogen med naturlig stretching. Men jag var faktiskt för trött så det fick bli en andra vilodag efter tävlingen. Har dessutom varit på läkarbesök idag och läkaren klämde en massa på mig för att fastställa var jag har ont - vilket var i princip över hela kroppen - så nu känner jag mig helt mörbultad. Nåja, det skadar knappast Feykir att få en vilodag till. Vi får ta nya tag i morgon istället!

Inga kommentarer: