söndag 9 maj 2010

Färgblind?!

Idag var det ÄNTLIGEN dags att inviga mina nya svarta Pikeur-ridbyxor som jag fyndade för mer än en månad sedan, då Norrbottens Häst & Fritid hade 30 % rabatt på Pikeur. Jag har sedan många år ett par ljusgrå i samma modell och ÄLSKAR dem verkligen! De är så oerhört stretchiga och sitter så bra att det aldrig blir minsta lilla veck som kan ge skav! Har läääänge tänkt att jag skulle vilja ha ett par även i svart så när jag hittade dessa till nedsatt pris slog jag till direkt!


Men när jag idag tagit på mig byxorna och kom ut i solljuset insåg jag att de inte alls var svarta - utan marinblå! :-O Nog trodde jag att jag kunde se skillnad på olika färger!!! I o f s har jag alltid gillat marinblått - och det är ju dessutom stor modefärg i vår. Men tanken var ju att köpa ett par svarta för att de skulle passa till tröjor och jackor jag redan har....




Här har ni bildbeviset: till vänster marinblå ridbyxor och till höger svart teamjacka...

Nu kanske jag alltså blir TVUNGEN att köpa även en softshelljacka och några tröjor i marinblått, Så jag har något som passar till de nya byxorna! Oerhört olyckligt - för det är ju inte alls kul att köpa nya ridkläder.... ;-)



(Nej, jag köpte faktiskt inte fel färg med flit - jag LOVAR!!!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ops så det kan bli : )
Jättesnygga är dom ialla fall!
Vilken modell är det på P-ridbyxorna?
Såg så "normala" ut i midjan.
Har så svårt för dom extremt låga midjorna.
mvh
Emma S

Anna sa...

Hej Emma!

Kul att du också tycker de är snygga - trots att färgen blev "fel"...!!! Modellen heter Lugana och jag tycker den är suverän just för att midjan inte är så låg som på många andra modeller!