fredag 12 mars 2010

Anna håller lågmäld profil

Idag har jag varit på jobbet igen - men jag har varit helt TYST! När jag kommit till banken började jag med att skicka ett meddelande via datorn till den enda av mina kollegor som redan var på plats: "Har tappat rösten, så jag är tyst idag..." Och han svarade direkt: "Så skönt det ska bli!" Hm... med sådana vänner...!!! Jag hade en kund inbokad nästan direkt på morgonen, men en annan kollega var bussig och tog över det kundmötet. Under tiden satt jag och sufflerade henne med svaren på kundens frågor via vårt chatprogram. Den intressantaste kundbokning jag inte varit med på - skulle man kanske kunna säga?!







Sedan åkte jag till stallet och försökte vara tyst där också - vilket faktiskt var svårare!











När jag kom ut i hagen för att hämta Feykir konstaterade jag att han faktiskt är FÖR väluppfostrad!!! Han kom direkt, fastän jag inte alls ropade utan var helt tyst när jag gick ut i hagen. Jag ville egentligen inte ens att han skulle komma - för jag tänkte fota honom på lite lagom avstånd när han stod där i solen... men Feykir ville alltså annorlunda!









Och här har ni "dagens outfit"!
Red på banan och repeterade övningarna från onsdagens lektion. Det var verkligen jättebra övningar! Så oerhört avslöjande ifall man glömde något - t ex den viktiga ytterskänkeln som jag verkligen behöver hjälp att komma ihåg! Jag tycker ändå att det gick riktigt bra - men vi ska definitivt träna på detta fler gånger!


Innan jag red hade jag blött upp en näve betfor i varmt vatten, för att den skulle hinna svälla ordentligt. MUMSIGT! tyckte Feykir när han sedan fick "äta ute" i det fina vädret. Och på de riktigt fina restaurangerna brukar det ju vara små portioner... så det här var uppenbarligen en fin restaurang med uteservering! ;-)


Inga kommentarer: